November 23, 2008

Er det et løfte eller en trussel? - Post in Danish/DanskElsker det danske
sprog og det's muligheder for manipulation; Se nedenstående overskrift og fortæl mig, hvad du synes;
( "At true; vise el. sige til nogen at man vil skade el. straffe dem , hvis de ikke retter sig efter ens ønske" Nu dansk ordbog)

Er det  en lov, som vi har brug for? Det startede, da man fandt ud af, at den mistænkte Tuneser bor i Århus i nærheden af Kurt Westergård, som han formodes, at ville dræbe! At Tuneseren iflg den danske retsplejelov er uskyldig, indtil det modsatte er bevist ved en domstol, vælger alle at se bort fra, her i kampens hede. Man vælger også at overse, at den tredje anholdte, en dansker, også bor i Århus. (Han blev løsladt samme aften) 
Hvorfor skal han ikke til Sandholm ?
 Regeringen er jo ikke tabt bag en vogn (!?) og er hurtigt ude med en populistisk lov, som skal mases igennem i huj og hast... og det kan kun gå for langsomt! 
   Dette er lige indtil evt Jyllands Posten regner ud, hvor meget det koster at ha' de "Tålte" (Husk at der bliver flere og flere af dem, med stramning af lovene) - på kost og logi resten af deres levetid. Så finder de nok på en anden lov; De skal melde sig hver dag på Saltholm, selv finde derud og de må iøvrigt ikke; arbejde, gifte sig eller ha' noget der bare minder om et liv.....

Og så ikke et ord om, at denne lov, i al sin magt og vælde, er forhastet og imod menneske-rettighederne.... At den danske regering med samt deres støtteparti er fløjtende ligeglade med internationale domstole, FN, regeringens egne rækker og hvad der ellers er i opposition til øjeblikkets mening og ståsted.  - Tænk, hvis jeg som menigmand, kunne gøre det samme?
Jeg vælger også at afstå fra, at begynde et længere indlæg for dialog, istedet for dén politik, som også Bush & Høgene i USA har ført, med ulykkelige følger.

 Sidst men absolut ikke mindst, er der regeringens vilde ridt over ødelandet: "Nu ska' der saftsusme strammes op" og dette gælder også fængsels straffe; 
 Vi haft fængsel, som straf for handlinger begået mod de vedtagene normer og regler, siden ruder konge var knægt og vi kan med sikkerhed sige, at det virker ikke!!
  Er det ikke på tide, at vi "finder på " en ny måde at afstraffe på? Jeg skal ikke gøre mig klog på, hvad det kunne være, men en international samling af antropologer, sociologer, kriminologer, jurister, politifolk  og hvem som ellers har en forstand på dén slags, burde blive betalt for, at gå i tænkeboks sammen og udtænke nye veje. Himlen skal vide, at der bliver brugt så mange penge på fængselsvæsnet i forvejen. USA's vicepræsident Dick Cheney er medejer af flere privatejet fængsler i USA (hvor privatisering af fængsler begyndte for årtier siden) Så når Hr. Cheney er partner i foretagendet, så véd vi at der penge i skidtet! Og det er vel ingen hemmelighed længere; Det er cool cash det handler om!

No comments: