February 29, 2008

Life in motion!Hvordan gik
det så i dag ? 

Startede dagen forsent... fik dog liiige checket overskrifterne i  Web/ Guardian: Banksy i The Swiss embassy kælder.... Det der forundrede mig mest ved dét, er priserne på Banksy's Street stencil-art !!  (Se i øvrigt  Banksy's 'Boy on wall' Gaza, indlægget d. 21 feb... )


Havde en laaaaang dag i 'Biksen'. Mange kunder mener, at det er en form for social deroute, at betjene dem i en pølsevogn! Dette giver en indiskutibel ret til, at lege "Upstairs - downstairs" i en hotdogs tid! - Jeg må jo helt åbenlyst være en uintelligent taber, hvis jeg står der og ovnikøbet smiler! Og vi ved alle at så'n nogen, kan man kun behandle som de idioter de er - ellers forstår de jo ingenting! 
Men det er et kendt psykologisk fænomen; Man sparker nedad... Derfor, at Pia Kjærsgård har så mange solide støtter der, hvor der ikke længere er særligt langt ned til bunden. Har hørt mange junkier, hjemløse og andre "Sociale tabere", som passionerede fortalere for Dansk folkeparti's  indvandrerpolitik i varmestuen...(?!)
Som sagt; laaaaaaang dag;  Tag det som en mand; Piiiiiiiiiiiv!

 
Turen tilbage  til Vesterbro med en fyldt bus og en chauffør på absolutpower-trip, så turen tog ca. en halv time længere end normalt... Da hun simpelthen ikke lod nogen chancer gå fra sig, for at vise, hvem der bestemmer i 5A'ern fredag aften.

  
Kom hjem og fik åbnet for Politiken;
  Jungledyret Hugo slår til igen, hvis ikke det var så tragisk og patetisk, ville jeg nok lægge mig ned og græde af grin.... Hvad har dén mand dog givet mit smukke land ? Udover helt egen tidszone naturligvis!
 Jo een ting, har han sgu gjort godt: 'El Sistema' - hvor ALLE børn kan få lov at spille et instrument - Klassisk musik til masserne! - Men det er vel også bare et spørgsmål om tid, så bliver klassisk musik smidt på bålet sammen med alle de andre snærrende imperialistiske bånd, hvorfra Venezuela skal frigøres!   
 Tror at Hugo Chavez, som karakter, ville gøre sig godt i serier som "Langt fra Las Vegas" og "Klovn" ??

                                                               


-Og så ser jeg det her!!!!

Nu bliver jeg nød til at holde med Uffe Ellemann Jensen IGEN !! [ Se indlægget d.13feb)

Nej, nu går jeg altså i seng! - Inden det udvikler sig til noget, jeg ikke kan overskue!
  Har heldigvis en ny bog;  "Mirrors of the unseen - Journeys in Iran" - Jason Elliot....

No comments: