February 14, 2008

Apropos ting der går baglæns # 2 ; "Administrativ udvisning"Ved ikke hvordan I andre har det med det? - [Jeg kan se at I læser min Blog, men I siger ikke et suk!?! Det er altid godt med kommentarer og en god diskussion!!!]
 Men da de nu famøse Tunesere, blev "Administrativt udvist" mener jeg; at Danmark sprang uelegant 159 år tilbage i tiden, tilbage til enevælden! Det der, nymodens demokratiske pjat som f.eks, at alle har ret til, at få sin sag prøvet for en dommer, blev forleden sat fulstændigt ude af kraft ! - Og med eet slag blev vi, som konstant bryster os over vores fremskridt Vs alle de andre U-lande, sat nederst i rækken, nede bag Iran, Burma og alle de andre, som vi ellers peger fingre af og føler os meget bedre end!
 Er det ikke netop dét som vi kæmper imod ? -De retsløse banditstater? I Iran har de dog Sharia, og dermed illusionen, om ikke en retfærdig, så dog en rettergang, med dommere, anklagere OG et forsvar! -  Ville det ikke være bedre at vise dem, Iran, SaudiArabien, Syrien etc.etc. hvordan en demokratisk retsstat kan føre en retfærdig rettergang og få de uønskede elementer [uden dansk statsborgerskab] vippet ud, på en juridisk forsvarlig måde? Hvad skete der med eksemplets magt? Opnår vi ikke bare ? at de føromtalte slyngelstater siger; "Ja, hvad sagde vi ! Hvorfor sku' vi dog gøre som dem? Deres såkaldte demokrati er i virkeligheden en hul facade. De er jo ikke et hak bedre end os andre!" -  Hvad med de menneskerettigheder, vi ellers har så travlt med at dunke andre med ? Nu senest mht olympiaden i Beijing og Kinas rolle i Darfur/Tibet/Congo ... De har da et udemærket argument, næste gang vi råber op; " Kast ikke med sten, når I selv bor i glashus"
Og er det ikke underligt, at oppositionen er så stille ? J0, altså De Radikale v Simon Emil Amnitzbøl har opponeret  på dagens P1 Debat, Social Demokraterne har også pippet lidt, men HVOR er SF og Enhedslisten ?
 Pia Kjærsgård var selvfølgelig fluks ude i et extraordinært ugebrev & et radiointerview og kvække noget med "At det er helt hen i vejret, at føle medynk med terrorister" Jamen, indtil nu er det altså KUN PET, som véd, at de er terrorister! - Og forøvrigt har det jo intet med medynk at gøre! Det er  bare sådan, at vi kalder os en retsstat og at vi lige nu, ligeså godt kunne have fælles grænse med Tchad til den ene og Burma til den anden side! - Jeg kan ikke se forskel!

 Een af de implicerede tegnere; Füchel, har udtalt d.d. at "Udvisningen er dybt beskæmmende for Danmark!"
Se dét er da en mand med Grandes Cojones!, som vi siger, dér hvor jeg kommer fra!

 Selv UK, som dog har haft terror-handlinger begået på engelsk jord - i årevis! Ja selv gamle,  konservative England, har en juridisk uddannet dommer som bagstopper når de dømmer terrorister! -
[Den engelske kirkes ærkebiskop har endog fornylig fremlagt et forslag til, at indarbejde dele af Sharia i de engelske love. Så at muslimer, på lige fod med f.eks engelske jøder, kan få deres sag bedømt udfra deres etnicitet]   
Øj, kan I høre ulvekoret hyle, hvis Roskildes nye Biskop, gik ud og sagde det samme ?]

- Og dømt det blev Tuneserne altså! Uden rettergang.....
 Efter klagen til Birthe Rønn Hornbech, kan de appelere dommen til Menneskerettigheds domstolen i Strassburg, det håber jeg sgu at de gør, for om ikke andet, så at få startet en ordentlig/redelig debat/dialog, hvor regeringen ikke  med vanlig arrogance, affærdiger al diskussion med at; "Den lov, dén er vedtaget "(Og så ikke et ord om, at "Anti-Terrorpakken" faktisk  blev vedtaget i den følelsesfulde 'Rip-Tide' - efter 9/11.)

At der så venter de unge tunesere en yderst trist fremtid i Sandholms lukkede afd. er noget helt, helt andet! (Hvis I følger det sidste link, vil I se hvad jeg mener!)

No comments: