April 22, 2008

Hverdagens helte....


Okay, så har strejken varet i en uges tid... Og iflg A-kasserne så er der penge til mange uger endnu! Medierne står på tæerne af hinanden for, at finde den mest skrækkelige og negative historie til aftenens TVavis og aftenkaffen! Vi ser indslag efter indslag, med forskellige mennesker som lider af mange smerter og unge piger som frygter, at falde tibage til anoreksiens helvede, fordi de enten har fået udsat deres operationer eller er blevet sendt hjem, netop pga sygeplejestrejken. Eller stakkels, rundforvirrede plejehjemsbeboere, som naturligt nok fatter nada af, hvad lige deres strømper har med højere løn for personalet at gøre.

Eller den anden kategori: Hvor det gælder at vinkle historien så vi kan se, at de strejkende sygeplejersker vist alligevel tjener ret godt i forvejen eller at de søger vikar jobs på privathospitalerne imens de strejker !!- Altså ligefrem tjener på den strejke, som bringer så mange gener for befolkningen; De syge, de gamle og de små børns trængte forældre!  

Hvad går det ud på? At den goodwill fra befolkningen der jo var solid nok i begyndelsen, skal nedbrydes hurtigst muligt ? Eller er det et udtryk for journalisternes solidaritet? Næppe; Det er bare DF stilen. En populistisk jagt på dén laveste fællesnævner, der taler til det grimmeste i os; Misundelsen, nidkærheden og selvretfærdigheden...


 "Sjovt", at Fogh affærdiger personlig kritik med, at hvis man læser Politiken, så er man ude af istand til at tænke selv eller kunne ha' en egen holdning til de ting der sker omkring os.
 Jeg er ofte set med 'Politiken' i hænderne -
 Tillige med at jeg læser en del andet  - også mellem linierne!

No comments: