April 12, 2008

Herfra hvor vi står;
Om jeg fatter, hvorfor folk stadig stemmer på denne regering! Som jeg skrev forleden, har vi en regering, der er alvorligt angrebet af magtarrogance, ja, selv Thøger Seidenfaden giver mig ret i dagens leder i Politiken. Han mener; "at det er arrogance når Hornbech ikke vil modtage EU delegation, som er i landet for at undersøge forholdene for vores asylansøgere"....! 

Men hva' med alle de andre? Løkke Rasmussen som trak mørklægningsgardinerne for, da han sku' ha' sin, indtil videre, ret kaotiske kommune-reform igennem. Har det været en sammenlægning, der har været af det gode? Har borgerne fået en bedre service? Et bedre liv? Har lokalpolitikerne fået et større udsyn og dermed nemmere ved at prioritere opgaverne?

 Så har vi Fogh, den fortabte søn som er mere ude end hjemme... Han har et forklarelsesproblem med nogle "spinn'ende" rådgivere.

 Karen Jespersen er et kapitel for sig; Hendes håndtering af de problemer, der i hendes tid er blevet lagt på hendes skrivebord, er til at græde over, for alle de mennesker som det går ud over! VrangVilly har opfordret til mailstorm for, at oplyse hende om hvordan virkeligheden ser ud!

  Imorgen vil jeg skrive en liste over alle de steder, der indeholder vores befolknings historie, steder vores siddende regering er igang med at nedlægge, lukke og slukke. Hvilket kun vil gøre vores land, byer og vores kollektive hukommelse fattigere.

No comments: