April 18, 2008

Pip, Pip hurra for our best new friend!


Det er nu en del som svenskerne gør bedre end os danskere; De er gode til kiksede herre frisurer, de har større skove, de har højere bjerge, dybere miner og fremstiller trafiksikre biler...... Deres Stats-Radiofoni/TV har, betydeligt tidligere end os, integreret tv værter og det vi i gamle dage kaldte "speakere", af anden etnisk herkomst end nordisk - på primetime.....! Og så er de rigtigt gode til magasiner der handler om andet end, at bo bedre med det rigtige sofabord til små 30.000 kr eller at kunne score sin drømmefyr med et icenesat Blowjob, iført jeans, der koster et parcelhus på tvangsauktion! - Altså  blade med et politisk ståsted og med vægten lagt på kvalitet, [og som modsat DK har en lang levetid] f.eks; "Folket i Bild"  et venstredrejet blad, der har eksisteret siden beg. af '70'erne - altså forrige århundrede (!) De har altid haft fingeren på uretfærdighedens puls og fortsætter i bedste velgående med en velfungerende webside og et månedsmagasin! Nu er der så kommet et nyt "Blad på stammen" med ; "Filter" - Et fremragende og velskrevet magasin, der er for de mennesker, som har taget evnen for nysgerrighed på sig, som et adelsmærke! - Glæder mig til, at se hvad de vil udvikle sig til, for forhåndsomtalen har været stor, både her og hensidan! 


Jeg vælger at skrive dette indlæg på Fogh's 10 års jubilæums dag som Venstreformand og hvor den Liberale deroute, som Thøger Seidefaden udtrykker det i dagens leder, har ladet den svækkede restsikkerhed, intolerancen og de indskrænkede menneskerettigheder i udlændingepolitikken gå omkostningsfrit hen,  - altså for dagens jubilar! 

 Og Anders Fogh valgte at "feste" med alle "vennerne" fra Facebook, med en god lang løbetur - Smart move! Et er; Han fremstår som hip og viser tilgængelighed ! Men også smart fordi, at han så blev dejlig fri for; både evt nærgående spørgsmål eller “meningsfuld tankeudveksling“!  Det er nemlig forbandet svært at samtale, når man hiver efter vejret og benene syrer til - selv i "gode venner"s lag!

No comments: