April 6, 2008

Tibet har sat sig på tværs i Kinas univers!
Nu vakler Brian Mikkelsen! Han var dog den sidste, jeg havde tænkt på, hvis jeg skulle gætte på hvem, som vil blive væk fra OL i Beijing. 

 Fogh er ikke helt med, men det forstås - Han har jo travlt med, at sætte en gruppe rådgivere sammen, for at bedre at kunne forklare Venstre's politik for kronprinsen, når han bliver medlem af IOC....- Nu hvor politik intet har at gøre med sport og så'n!

Hr. Mikkelsen giver Kina's hårdhændede taktik i Tibet som grunden til at blive væk! - Men Tibet er jo ikke det eneste sted i og omkring Kina, hvor regimet slår hårdt ned på " stats fjender" ! Kinas gamle mænd, som holder det enorme rige med en jernhånd, som dog sidder ganske løs når der skal deles kindheste, livstids fængselsdomme og statsautoriserede henrettelser ud!! - 
Men det vil nok være for meget forlangt, at Brian tog Kinas konstante brud på menneskerettighederne op, så vi takker herfra!  Ikke at jeg tror, at det bliver til noget i den sidste ende, for det vil se besynderligt ud, at Kronprinsen sidder helt alene på de danske VIP pladser til the grand opening ! - Og Frede blander sig af princip [og lidt skelen til apanagen] ikke i politik, kun i sport - jo!

No comments: