April 14, 2008

Hva'? russere? Wha'? me worry?Ser, at der en million computer vira som pipler [?] frem. Besynderligt billede for den storm af bibelske sygdomme, der vælter ned over de stakkels Windows ejere... Denne nyhed kommer oprindelig fra Symantec, som lever af; Ja, det er nemt gættet! - De laver såmænd sikkerhedsprogrammet Norton og sjovt, at det iflg artiklen, [Både den originale på BBC og i POL.] mest er Windows/Microsoft, the bad guys går efter- Så vidt jeg ved, laver Symantec ikke AntiSpy,AntiVirus, AntiPhishing, Emailscanning etc. etc. etc. til Mac!

Det gælder om, at ha' en god og sikker FIREWALL, lidt logisk og lidt forsigtig sans, folks! Uanset om det er Windows, Mac eller Linux!! 
De mennesker/tumper, som bruger tid på at genere og ruinere andre, alene ved deres IT-KnowHow, vil lige så snart man har betalt formuer for det ene, hacke sig ind på det andet- Det er en tabt krig, hvis man tror, at man kan skærme sig fra det hele, ved at betale f.eks. Symantec, det blå ud af solbrillerne, for at sikre sig imod hele verden!

Hvis I finder en orm, Trojansk hest, virus eller noget der ligner, så check den på bla. Snopes.com - Godt sted for at verificere ægtheden i div web historier, som min John Cleese fodfejl og hvilke kædemail, indeholder virus eller illegitime bønner til ikke eksisterende forsvunde og dødsyge børn!
Eller; Wired - er også et godt sted for alle elektroniske nyheder, gadgets og så'rn

2 comments:

Anonymous said...

Symantec laver også antivirus program til Mac - men formentlig sælger de ikke så godt - se
http://www.symantec.com/en/uk/business/products/overview.jsp?pcid=2241&pvid=825_1

Anonymous said...

Tak, tænkte det nok - Derfor lod en en lem stå åben, med et "så vidt jeg ved" - Men det var nu også mest tænkt som en pointe - ;-)

Tak for kommentar, det varmer mit bankende Machjerte.
Hilsen Gabs