April 30, 2008

Bare så 'de' integreres hurtigere og bedre? Dansk for nybegyndere;
Det skal nu blive sværere at blive dansk statsborgere........- for nogen?!? Det er nemlig ikke svært nok i forvejen; Først skal man ha' boet her i en årrække, overleve den helt specielle form for dansk gæstfrihed, sarkasme, ironi og så skal man huske altid at køre med cykellygter eksempelvis. Og hvis man så stadig synes at Danmark er verdens bedste land, det mener vi nemlig selv, så kan man nu ansøge om indfødsret.

Der er dog lige et par ting, som er godt at have in mente; Vi har en masse og jeg mener virkelig masse, især uskrevne regler! Det er ikke regler, vi så gerne udbasunerer, så hvis du ikke er tankelæser, vil det nok være svært ikke, at overtræde de fleste af dem flere gange...

Mht. til kærlighed og partnerskab ser vi helst, at det bliver indenfor landets grænser! Så der går nok en del år, før du kan bo sammen med din elskede her i landet, hvis du har været så uendelig dum og åndsvag, at blive gift med en udlænding, uden at have vundet i Lotto først eller tilhører den mere privilegerede klasse [se foto].


Her i Danmark mener vi at personlig tro, er en privat sag og vi vil helst ikke tale om vores egen. Dog taler vi gerne om andres; altså din. Vi har en uskreven liste af "Hot" & " Not" når det gælder andre landes religioner. Hvis du bekender dig til Islam er det så afgjort "NOT" og du skal være indstillet på en tilværelse, hvor din tro altid vil være mistænkeliggjort, latterliggjort og ofte forhånet!
Hvis du stadig har mod på at være dansk og "føle" dig [husk, at jeg sagde føle!] som en del af dette i bund og grund fine samfund, så skal du først og fremmest lære; At intet er os helligt! Hverken medmenneskelige hensyn/rettigheder eller andre pladderhumanistiske halalhippie vrøvl!! Kun friheden til at sige lige hva' der passer os og hvornår det passer os!

Men hvis du har boet her i så mange år, at du ovehovedet er kommet i betragtning, så ved du jo alt det her i forvejen!

Du skal dog også lige igennem en danskheds test, som åbenbart iflg. den meget venlige og yderst kristne stridsmand; Præsten Søren Krarup, medlem af partiet Dansk Folkeparti, [Hvilket er et parti, som jo er verdenskendt for deres generøsitet, meget store sko størrelser, men måske også især pga deres tolerance og næstekærlighed!]
- er alt for nem, fordi der findes en facitliste, som 'man' jo bare kan lære sig udenad....! [ Ikke et ord om, at de færreste danske gymnasie elever ville bestå denne test!] Dét kan den førhen så hæderlige, ærlige og redelige Birthe Rønn Hornbech [som jeg engang virkelig så frem til skulle være integrationsminister, men som ikke har bragt mig meget andet end dyb skuffelse] godt se, Og det er ikke fordi, at vi vil bringe antallet af nydanskere ned! Ork, nej da! Det er ene og alene fordi vi kun vil ha' de klogeste og allerbedste folk i DK- ligesom os selv! - Så må alle dem som lider f.eks af posttraumatiske stress symptomer/syndromer eller er bogligt svage og ordblinde, de må blive udenfor døren og forblive andenrangs borgere; Dog uden valgret og med den konstante trussel om at blive deporteret, uden rettergang, kun baseret på mistanken om mistænkelig adfærd! Men alt dét kender du vel hjemmefra, hvis du kommer fra et ikke-demokratisk land, så du kan sikkert nogle langt bedre overlevelsestricks end os andre?!

Når du så får det rødbedefarvede pas, skal du heller ikke regne med, at bare fordi Christiansborg holder en lille fest for alle de nye, inde ved siden af hestene, at det så bliver meget nemmere at blive accepteret ude i resten af smørhullet.

Velkommen til landet der flyder med mælk & honning; Danmark! - Håber at du forstår at sno dig, (for det gør vi!!) - ikke stikker for meget ud og i det hele taget holder så lav profil, som overhovedet muligt! -

PS;
Folketingets gæve Skt. Bernhardshund; Rønn Hornbech vil gerne hjælpe sin næste, vil gerne være med til at lave om på dette uvæsen om facitlister inden sommerferien, for la' dét nu gå lidt tjept!
Der kan næppe være noget, der er mere vigtigt på fru ministerens bord - sådan lige pt ??????

1 comment:

Mette said...

Jeg har lige set denne hjemmeside om stress og stress symptomer:
psykisksundhed.dk, der er god information og rådgivning.