March 25, 2008

4 Pinnochioer ud af 6 mulige!


Så blev det Hillary's tur til at spadsere lidt rundt i det primære spinatbed !
 The story so far; Da hun blev sendt til Bosnien i '96 som USA's førstedame, tog hun udover sin datter Chelsea; også en komiker med på turen. Ved ankomsten blev Fru Clinton modtaget af en lille pige med buket og iflg. Hillarys medpassagerer var turens størte krise, hvilken restaurant, man skulle vælge til middag! Alt dette er ikke spor usædvanligt, kun lige efter bogen!

Men da Hillary forleden blev bedt om at genfortælle om rejsen, er der nu både snigskytter og nødlandinger, men ingen små piger med blomster med i dén  historie! Hillary stod helt alene i Bosniens lufthavn , sendt afsted istedet for sin mand, fordi det var så farligt (?) Alle dukkede sig, men ikke Hillary! Har hun netop bevist, at hun besidder de boller der skal til, for at lede Nationen fremover ?                                         

  

   Næppe! 
         
Alle facts her; Washington post eller; Alert net.
 Hvis man trænger til en god griner, på en lidt grå 2.påskedag -  
Er alle (amerikanske) politikere bare fulde af løgn ??
 (Se dagens tidligere indlæg ang. Irak-krigen)

 Ovenstående blev "udgivet" på  'kejseren's'/nærværende Blog: d. 24/3.08 kl 13:46


UPDATE!!
Som det ses, valgte den den danske medieverden IKKE at udsende Fru Clinton's røverhistorie fortælling for åben skærm! 
Ikke før idag d.25.3  har både Politiken valgt at bringe en mindre notits og Dr radio's "Orientering" et mindre indlæg. Dette på trods af den ellers ret massive danske medieopmærksomhed ved alle det Amerikanske primær valg's facetter, helt ned til de mest diminutive "nyheder"  - Meget mystisk!
"The Guardian" har trykt en liste, om hvor hun helt præcist opholdt sig, på forskellige vigtige tidspunkter, under husbondens præsidentperiode!! 
 Hillary Clintons primære skyts; " Hendes overlegne erfarenhed" er langsomt ved at løbe tør for krudt!

No comments: