March 16, 2008

Burning down the house #2

Amnesty International. DK mener; at boykott af Olympiaden i Beijing, vil være, at forspilde en enestående chance for at presse de kinesiske myndigheder! De kræver også, i forening med Dalai Lama; En international undersøgelse i Tibet... Det kan være at Amnesty har ret, mht boykott af OL, men er der snart ikke mange issues med Kina? Bare for at nævne i flæng; Darfur, Burma, Tibet og ikke mindst i selve Kina? 
Så hvis det internationale samfund og sportsudøverne, som jo ikke engang er enige, skal sprede sig over så mange forskellige sager, ender "denne enestående chance" ikke let som en fuser? 
Og hvordan har de forskellige NGO'er og Human Rights org. tænkt sig at protesterne skal udføres? En smukt bulet T-shirt med 'Free Burma' her og lidt flagren med det Tibetanske flag dér ? Er det nok ? 
Skal vi alle sammen stille os op foran vores tv-skærme og råbe i kor;
 " Yo, Kina! -Hvoddn går'et m menneskerettighedderne ?" 
 Tror Amnesty virkelig, at vi har en kinamands chance, for at noget vil gøre indtryk??
 
Imens sidder Kinas udemokratiske, selvfede totalitære regime så langt inde bag tykke lydisolerede mure, at de gamle mænd intet kan høre! Det er kun Moneytalk, hvor de ikke behøver simultan-tolkning! Det er kun på pengepungen i baglommen, hvor vi kan knibe dem hårdt nok i endestykkerne, så at de måske vil høre efter !!!

                                                   

[Som det kan ses, er dette stickers fra "The Burma incident- Sept '07" -]


 Som en lillebitte foreløbig provokation har Students for FreeTibet  lavet en windbreaker for
 Håber at når OL nærmer sig, at vi får en mere magtfuld opposition at se !

Burma Update:  
FN's udsendte; Ibrahim Gambarri, er netop for tredie gang blevet afslået samtale med Burmas præsident og Burma's generaler har modsat sig/ takket nej til  FN Valgobservatører til valget i Maj  - 

Burma / Tibet - Same, same - but different....!!

Link til  Witness.org 
Link til  Tibet Online 

No comments: