March 19, 2008

Sne og sludder i Andeby....Vågner op til en smuk.... uhm, vinterdag? Nå, men den skulle jo komme på et eller andet tidspunkt! Eftersom at det jo faktisk har været efterår siden sidste forår en gang, er det jo også bare ret og rimeligt med en uges vinter  - før foråret?

Har talt med Karina, en kollega fra Pølsehelvedet og hun vil gerne skrive på min Blog; Det har jeg givet hende lov til. Så fremover vil der en gang imellem være indlæg fra "Karinas Korner"... Hun er ligeså bramfri som hun er min modsætning, så det vil måske være et velkomment afbræk fra mig!
                                             


Ønsker alle en god dag, hvor ytringsfriheden fortsat ikke er i fare og håneretten lever i bedste velgående!

 DF, Flemming Rose og samtlig landets aviser i en foruroligende samhørighed, mener muligvis, at det er én og samme grundlovssikret rettighed! 
Hvor er journalisternes højtberømmede objektivitet og integritet, når de alle vælger at bringe den selvsamme "Artikel" samtidig ?- Og dén er bygget på formodninger og hemmeligstemplede PET papirer- Altså bygget på en historie, avisernes redaktioner intet reelt véd noget om! Ene og alene baseret på andenhånds information? Altså  'hearsay' ? Deres tillid til PET og regeringen er rørende, men står den til troende?


At Fogh hytter eget skinhelligt skind og bandbuller mod "Den flyvende Hollænder"; Pauseklovnen Geert Wilders, [Hva' sker der med det hår?] kan ikke undre nogen! Der er da forskel på ytringsfrihed, især når de andre bruger den rigtigt grimt....! At DF synes, at dét er pinligt, modsat så meget andet som egne medlemmer siger og mener, er heller ikke overraskende... DF hyler så ofte, at Onkel Anders offentligt frasiger sig slægtskabet med sine egne nevøer!

No comments: