March 2, 2008

Jungledyret Hugo #2


 
Først får den Colombianske regering tværet snuden ned i deres manglende evne til, at få frigivet gidsler fra FAARC.  Colombia måtte stå model til, at tabe ansigt overfor den samledeverdenspresse, mens billederne af Chavez , med sit frelser image, storskrydende gik paradeoptog med sine tætte forbindelser til Den Colombianske oprørshær - i tætte kram og kindkys med de frigivnes taknemmelige familier..

Venezuela har masser af olie og Hugo vil ikke gyde det på oprørte vande, men meget hellere smide det på bålet. Han har dog så meget omtanke, at han ikke går i direkte krig med den amerikanske djævel - Bush junior- så han nøjes med at rasle med Simon Bolivars sabel overfor det noget mindre, men igennem mange år, proamerikanske Colombia... 
Nu må Colombias regering lide den tort, at få snuden smurt i skidtet een gang til - Så ka' de lære det!


Venezuela er nu blevet til en republik med en megalomanisk præsident- som ikke overraskende er gået megabananas...

Ps.; Véd godt at dette indlæg er lidt stift i koderne, men manden er bindegal... Min gyldne  havfruedatter ringede fra en bil, på vej til lufthavnen i Mexico city for, at få booking nummer til sin E-billet og "Englemagersken" på DR2, som jeg gerne vil se er lige startet inde ved siden af og hvorfor har jeg så udgivet det indlæg ? Hvis jeg har så mange gode undskyldninger på hvorfor det ikke blev så godt? Fordi manden er bindegal! 

No comments: