March 28, 2008

Når Storebror & Søster ser, hører OG handler!


Hvorfor ikke nedlægge FN med det samme ? Ingen hører rigtigt efter længere.... I Myanmar bliver FN's forhandler ydmyget og sendt hjem med uforrettet sag, imens munkene flygter ud af klostrene...  Kina couldn't care less, Bush gik ind i Irak på trods og Israel bygger lystigt nye bebyggelser på den besatte vestbred, selvom FN bad dem så mindeligt om at la' være.
 Sverige blæser alle FN bekymringer og anmodninger af H... nå, nej det' Irak til og er nu begyndt at tvangshjemsende Irakiske asylansøgere; Tilbage hvor de kom fra, eller næsten ! - For det handler selvfølgelig om Nordirakiske flygtninge og Nordirak anerkender ikke den aftale Sverige har indgået med Iraks regering, så de i, efter mange år i lejre nedbrudte mennesker, bliver vippet af i Bagdad, Verdens sikreste hovedstad! Folk må så selv komme videre derfra ! (Hvad er det nu det koster, at køre fra Bagdads lufthavn og til den grønne zone? Den farligste og dyreste taxiride i verdenen!) Det er sådan en aftale Danmark skeler til og derfor har begået den smalle aftale kun med Dansk Folkeparti. [Se iøvrigt Indlæg fra igår d.26.3]
Jeg ska' nok la' vær' med, at komme ind på FN i Ex-Yougoslavien under krigen, hvor forskellen på 'Fredsbevarende' og 'Fredsskabende' blev fatal for mange Bosniere...Eller hva' med Afrika? Congo? Zimbabwe? Etc etc...

FN er blevet en tandløs gammel moster, en dyr én af slagsen. Istedet for en aktiv, stærk og beskyttende storebror, istand til at sætte sig i respekt, når det gælder at se efter de små, som bliver moppet/banket at de store!  Det er måske på tide, at omstrukturere og gentænke denne mastodont...? Der sker det, som med andre dinosaurer, at de uddør med tiden.. pga for meget krop og for lidt hoved....!

FN er meget stille omkring Kina i Tibet, eller rettere; Alle verdens lande er ret stille, Kina er en major powerplayer til forskel fra Myanmar/Burma f.eks. - Hvis man ser bort fra et par anmodninger og et par "Vi bryder os altså ikke om at I ...... osv" - Hvilket har den samme effekt som;                                                           Ja, ingenting!

 Så er det sør'me heldigt; At der stadig eksisterer oldschool journalister; Det er dem som tager ud og søger historierne, istedet for at søge læsernes gunst og gi' dem hva' de tror de gerne vil ha'! (Se Ekstra Bladets forside!)
 Nogle af disse journalister rapporterer fra f.eks Burma eller Tibet, eller i det mindste forsøger at rapporteresom det kan ses på denne britiske video fra Kina. Nogen gange er det nok; kun at være tilstede, når trængte og modige folk/munke i afmagt, råber sandheden for vindene med håbet om, at nogen vil høre deres nødskrig, udover deres vogtere og bødler.
 [Link til video med grædene munke, som giver deres version af situationen i Tibet!]

 Måske FN, eller rettere; Den velfærdsfede del af verdens lande vil tage hænderne væk fra ørene, munden, øjnene og pengepungen. Istedet for at flagre lidt med pegefingren uden nogen mærkbare forandringer iøvrigt. 
At boykotte OL ville måske ha' en vis effekt, hvis ALLE de inviterede statsledere, royale gæster, celebrities etc bliver væk inkl TV ! Og kun idrætsfolkene kom! (De har jo trods alt knoklet i de sidste 4 år, for muligvis at få lov til at stå på en malet krydsfinerboks, med noget hiphop/Rapper-agtigt bijouteri om halsen, imens deres lands nationalhymne bliver massakreret til ukendelighed af det lokale hornorkester! ) Men dét vil aldrig komme til at ske, det kan selv jeg (Se indlæg fra igår) se!

 
Når politikernes eneste svar på volden i gaderne er ; At nu skal alle udlændinge smides ud, hvis de bærer ulovligt våben - Hva' skal vi så stille op med tre pæredanske drenge og deres baseballbat, pistoler, danske værdier og en enkelt økse?

 Vi kan selv være 'Storebroren' med overskuddet til at passe på 'de små '
 "VI" er helt almindelige mennesker, som har fået meget mere end nok......!

1 comment:

Anonymous said...

Du har virkelig fat i noget.
Jeg er virkelig også skuffet over FN's insats - specielt i Asien.