March 25, 2008

In PET we trust!Èn af de to 'administrativt udviste' Tunesere i "Muligt drab på tegner K.Westergaard's sagen" har nu endelig fået lov at tale med en journalist og fortæller bl.a. at han ikke er blevet afhørt og hans computer og papirer er ikke blevet undersøgt !!! Nu er jeg selvfølgelig ikke politi/juristuddannet, men er det grundigt politi arbejde? Kan dansk efterretning læse tanker ? - Altid at ha' ret og aldrig at tage fejl, uanset hvem, hvor og hvordan? Det sku' så være det absolut eneste efterretningsvæsen i verden, der har dét talent!
Chefen for PET, Jan Scharf ; "Det ville ikke give nogen mening at afhøre ham" !?! 
Bliver Tuneseren udvist på forlydender, von hörensagen , hearsay? Er det derfor at PET ikke behøvede at konfiskere hans computer?
De to Tunesere og 10 andre mennesker er, stadig iflg. PET, blevet fængslet, dømt og derefter udvist fra Danmark [eller venter på det]: Uden nogen form for rettergang! Ene og alene på PET's hemmeligstemplede bevisgrundlag.
 Måske er denne Tuneser fuld af løgn ? Måske er det justitsmord? 
 - Dét finder vi aldrig ud af!         
 [Men hvis Pet har en solid sag, hvorfor så ikke føre den ved en domstol ?]
                                       
Er det détte retssamfund, vi er så uforholdsmæssigt stolte af?                         

Er det denne form for demokrati, der dannede grundlaget for, at 12 af landets aviser blæste integriteten en lang march* og valgte at trykke K. Westergaards tegning samtidigt og dermed udløste endnu en diplomatisk krise? For ikke at tale om, at tegningen stampede på millionvis af i forvejen ømme, muslimske tæer, og dermed gravede grøften mellem 'os' og 'dem', også her i landet, et par meter dybere! 
  -Og er det denne form for demokrati vi gerne så efterlignet over hele verden? Er det dette demokrati vi forsøgte at eksportere [forgæves] til Irak og stadig prøver at overbevise Afghanistans indbyggere, at det er værd at dø for?

Er det denne form for retssikkerhed som vi advokerer for ?

Eksistens-forandrende og skæbnetunge domme på livstid, uden rettergang, forsvar eller upartisk juridisk dommer. Udført gedulgt i al hemmelighed, langt fra offentligheden. Kollektive anklager lydende på " til fare for statens sikkerhed" på grundlag af beviser, som ikke tåler dagens lys!  

Så behøver vi ikke at anstrenge os længere, for dét har alle udemokratiske regimer allerede ! 
* Se indlæg d.19/3. - Eller 'Tag' PET, hvis alle vdr indlæg vil ses!

No comments: