March 23, 2008

Ormenes hemmelige liv....

Det må saftsusme være svært og føles ret utrendy, at være pladderhumanist, halal-hippie eller hvad det ellers hedder, når man i sådan en slags nedladen og omvendt form for racisme, mener at alle mennesker fra udlandet [det eksotiske udland, selvfølgelig!!] og den 3.verden, pr. definition er "Så søde og rare. Det er simpelthen fantastisk, som de formår at være lykkelige, selv i den yderste fattigdom ik?" - Istedet for at se verden som den er !- på godt og ondt og uden generaliseringer! - Dette gælder også for Dansk Dolkeparti og deres sympatisører, som jo ser med de samme briller, bare den modsatte vej !
  Jeg har mødt en del af disse mennesker, måske især kvinder, som med de allerbedste intentioner har mént, at andre folkeslag er "mere i kontakt med naturen, sig selv og hinanden" end os andre leverpostejsfarvede danskere og som mener at det er helt legitimt, allerede i anden sætning, spørge ind til tro og religion !
  
Der en lille djævel af slagsen, i mig også.. For sjovt nok, begynder jeg helt automatisk, at skimme hurtigere ned af siden, når de sparsomme reportager fra Lhasa, fortæller om amokløbende munke og Tibetanere som bankede sagesløse civile Hankinesere på åben gade! 
Og da jeg her til morgen læste  at "Black Cobra stoppede brandene i Feb". var min første uskyldige tanke, "Se så! - Tag dén Fru Kjærsgård" eller noget der ligner, [Det er meget tidligt og vandet til kaffen har ikke kogt endnu] - Men det er jo Gang/ster power i bedste Cosa Nostra stil,  at bede om ro i 'ghettoerne', så forretningerne kan køre uden unødig og pengetabende opmærksomhed fra etaten og mediernes blændende lys  - og så at få det !!! 
 - Tænk hvis "The good guys" havde samme magt ?

Men hey!! Hvad er det videnskabelige i dén artikel?? [Black Cobra artikel i politiken var gemt under;"Videnskab" 22.03.08 - dét blev så lige fikset, imens jeg kæmpede med en småsløj Mac, øv der røg dén pointe! - Nå never mind] 

Måske, at det er en hel videnskab for sig, hvordan vi får et samfund; uden at familiemedlemmer bliver stukket ned for øjnene af deres børn.  At de unge drenge og piger kan gå i byen, med og uden aviser, uden at blive dræbt, tævet eller voldtaget !.. Eller; at f.eks trafik-ulykker kan afvikles uden, at hverken ofre, ambulancefolk eller andre får bank!

Det bliver som sagt sværere og sværere, at være en godtroende, lallende jubelhumanist!

Men vi har alle et ansvar uanset! 
 
Så på vegne af de tossegode:


                                                                      

No comments: