March 13, 2008

Love is never having to say; Sorry !

I'm soooooo sorry, so very sorry, so sorry, so very, very sorry, so absofuckinlutly sorrrrrrrryyyyyyyyy!!!!
Hvor patetisk kan megalomanisk ambition blive?
Måske ville nu være et godt tidpunkt og mere humant? At smide alle fire poter i vejret og gi' op?

Barack Obama er i USA, udsat for en vedvarende smædekampagne; Det siges; at han ikke kan nationalhymnen, ikke vil sværge med hånden på bibelen og holder fast ved sin muslimske tro...!?! ( Obama er så kristen, but never mind...)

Er det ikke  tankevækkende, at man ligefrem kan blive "anklaget" for at være muslim? At det er bagtalelse, at få tildelt en anden religion end sin egen? At mediernes og magthavernes intense islam forfølgelse og frygtbaseret antimuslimske indsats i dén grad har båret frugt! 
Der eksisterer også terrorister som er kommunister, kristne, hinduer, jøder, ateister, you name it !
 
At der er en reel trussel i Taleban's middelalderlige moralkodeks og religiøse fanatisme, nu med økonomisk støtte bl.a fra analfabetiske opiumsbønder i Afghanistans bjerge, skal ikke tages let. Og at trusslen er global skal heller ikke negligeres ! 
Men at denne i vesten, vedvarende hetz imod islam og muslimer, skaber flere antidemokratiske celler end den nedbryder, kan ses ved f.eks; at alle de involverede i London bomberne, 2005: var unge, veluddannede, 3. - 4. generations pakistanske mænd.

 Vi har tidligere haft en dyb frygt for kommunister,asiater, farvede, atom/koldkrig ..... Hvad  bliver det i næste dekade eller århundrede ?? 
Uden at forklejne de mange ofre og lidelser ved div. terror aktioner - så ku' det næste, måske blive de overvægtige, dem der stadig ryger og'e........?

Der er masser af troværdige kilder på nettet med artikler skrevet af mennesker med højere IQ og bredere klarsyn end jeg! - Proffesor Noam Chomsky er et godt sted at begynde! 

No comments: